takeaway

Prøv et af vores online escapegame, der inddrager dig i fortællingen på måder du ikke har prøvet før. I modsætning til tradionelle escaperooms sprænger vi her rammen i både tid og sted.

I vores escapegame samarbejder du med en karakterer i spillet om at løse mysteriet, der strækker sig over flere dage.

Bestil herunder eller kontakt os med det samme for et skræddersyet tilbud

Den pensionerede kommissær

Den pensionerede kommissær er et escapegame, der skriver dig direkte ind i en hårrejsende historie.

Holger Andersen er den pensioneret kommissær, men gamle uopklarede sager nager ham. Nu skal du hjælpe ham med at opklare de sidste mysterier.

I løbet af spillets 21dage vil du blive kontaktet af kommisæren på din telefon og din e-mail. For at opklare sagerne skal du sikre objekter in real life, finde beviser online og tale med vidner.  

Hvornår der sker noget igen... i morgen, i aften, i nat... Du ved det ikke, men at der ser noget, er sikkert. En omfattende live de-briefing finder sted i slutningen af spillet. 

Du vil blive inddraget i en grad, du ikke har prøvet før. Vi anbefaler derfor, at du deltager sammen med en du stoler fuldstændigt på.


Ikke for mindre børn.

Varighed: 3 uger 


Start:

1. marts/1. april 2021

Pris pr. per.: 845,-

"Det er vildt at være med i en historie, hvor hovedpersonen skriver til mig på min private email!"

Kirsten, Holte.

Den russiske turist

En russisk turist har indlogeret sig på den lokale kro og det viser sig hurtigt, at det ikke er første gang, han har været på besøg ... men hvorfor er han på besøg i din lokale by?

I samarbejde med en lokal detektiv skal du hjælpe med at finde ind til sandheden.

Den Russiske turist er et escapegame, der udspiller sig lige der, hvor du bor. Spillet starter, når du har bestilt og strækker sig over minimum otte dage, men du kan bruge længere tid.

I løbet af de otte dage skal du løse gåder og puzzles, du vil være i kontakt med den lokale detektiv via sms og e-mail og du skal finde spor, ikke bare i papirerne, men online og i virkeligheden.

Du vil få tilsendt materialer og opgaver via e-mail. Spillet kræver at du løser små opgaver hver dag. Afsæt et par timer den sidste dag, til at samle alle trådene og løse mysteriet.

 

Du kan spille det alene eller samtidig med gode venner.  

Varighed: 8 dage. 


Start: Ved bestilling

Pris: 525,-

EscapeHome ledes til dagligt af Christian Eiming. Christian er uddannet dramaturg og dramatiker og har arbejdet med fortællinger indenfor teater, kommunikation og medier hele sit liv.

Læse mere om folkene bag EscapeHome her.