hvemervi

Hos EscapeHome® brænder vi for at skabe fortællinger, der tilfører din hverdag lommer af eventyr og mystik - der, hvor du er.


EscapeHome er skabt af os, Ane Katrine og Christian Eiming. Vi har begge en professionel baggrund med teater- og kulturproduktion. Og, så deler vi en stor fælles passion for at skabe sanselige oplevelser, af den slags, der kryber under huden og skaber fællesskab.


Derfor kreerer EscapeHome oplevelser lige ved hånden. Her åbner vi døren ind til forskellige verdener, hvor du kan træde ud af hverdagen og ind i et øjeblik fyldt med mystik.

Skal vi lave dit mysterie?

Christian Eiming

Dramaturgen skaber rammerne


Til dagligt ledes EscapeHome af Christian Eiming.

Christian er dramaturg og dramatiker og har arbejdet med fortællinger indenfor teater, kommunikation og medier hele sit liv.


Med over 25 forestillinger i bagagen som instruktør og en række prisbelønnede radiomontager, er det kreative fundament for at

skabe fortællinger både solidt og fleksibelt.

Kartotek af specialister


EscapeHome består desuden af en række frivillige freelance eksperter indenfor hver deres område, der kaldes ind ved behov. 8 teaterteknikere var f.eks. sat på sagen, da vi ombyggede den nedlagte Kiwi-butik i Auning til en stor escape-oplevelse i efteråret 2020.

Derudover rummer kartoteket skuespillere, sangere, komponister, forfattere og billedkunstnere. Ligesom der er er tilknyttet en række frivillige organisationer og rollespilsforeninger.

Køb et af vores færdige mysterier på Detektivkontoret