Hvem er jeg?

Jeg hedder Christian Eiming.

Jeg brænder for at skabe fortællinger, der tilfører din hverdag lommer af eventyr og mystik – dér, hvor du er.

Min passion er at skabe sanselige oplevelser af den slags, der kryber under huden og skaber fællesskab.

Skal jeg lave dit mysterie?

61426142

info@escapehome.dk

Dramaturgen skaber rammerne

“Jeg er vild med at fortælle historier – både på scenen, film og i min undervisning – og især den interaktive historie, hvor jeg kan inddrage tilhørerne. Det er jo nemlig den, der giver det største nærvær.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i dramaturgi og kunsthistorie og har både undervist i mundtlig formidling i over 15 år på Syddansk Universitet og holdt foredrag om formidling, fortælling og kreativitet på efterskoler og højskoler samt for virksomheder.

Jeg har over 25 forestillinger i bagagen som instruktør og en række prisbelønnede radiomontager bag mig.

Desuden arbejder jeg som konferencier og erhvervsskuespiller, hvor jeg medvirker i rollespil på arbejdspladser og i militæret.

Mit kreative fundament er derfor både solidt og fleksibelt”.

 

Kartotek af specialister

EscapeHome består desuden af en række frivillige freelance eksperter indenfor hver deres område, der kaldes ind ved behov. 8 teaterteknikere var f.eks. sat på sagen, da vi ombyggede den nedlagte Kiwi-butik i Auning til en stor escape-oplevelse i efteråret 2020.

Derudover rummer kartoteket skuespillere, sangere, komponister, forfattere og billedkunstnere. Ligesom der er er tilknyttet en række frivillige organisationer og rollespilsforeninger.